13/3/13

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13/3/13



Συνεχίστηκε για 3η μέρα η κατάληψη της Εφορίας στον Άγιο Νικόλαο, από κατοίκους της Ιεράπετρας και του Αγίου Νικολάου. Η κατάληψη, που αποφασίστηκε την προηγούμενη Παρασκευή από την Ανοιχτή Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας και πραγματοποιείται με τη βοήθεια των Αλληλέγγυων Πολιτών Μεραμπέλου και της Επιτροπής Αγώνα Αγίου Νικολάου, θα συνεχιστεί και τις δύο επόμενες μέρες (Πέμπτη 14/3 και Παρασκευή 15/3), σαν ένα μέσο δυναμικής πίεσης για την ανατροπή των βάρβαρων μέτρων που αφορούν τα νοσοκομεία, τα ΤΕΙ και τις υπηρεσίες και τις υποδομές του νομού μας.

Παράλληλα αύριο, Πέμπτη 14/3, όπως αποφασίστηκε στη συνέλευση της Παρασκευής, σύσσωμη η πόλη της Ιεράπετρας στηρίζει το Παγκρήτιο Φοιτητικό Συλλαλητήριο, στην Πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο, με τη συμμετοχή της σε αυτό. Ανάλογη δράση έχει αποφασιστεί από τις Επιτροπές του Αγίου Νικολάου και της Σητείας. Για την πόλη μας η προσυγκέντρωση είναι στις 9 το πρωί, στην πλατεία Δημαρχείου, από όπου θα αναχωρήσουν λεωφορεία και αυτοκίνητα.

Απαραίτητη είναι η συμμετοχή όλων μας, δήμου, φορέων και απλών πολιτών. Η ολοκλήρωση του σχεδίου Αθηνά, που καταργεί το ΤΕΙ μας και συρρικνώνει την ήδη αναιμική τριτοβάθμια εκπαίδευση στο νομό μας, αναμένεται από μέρα σε μέρα όπως και η επιβολή του με προεδρικό διάταγμα. Αν δεν αντιδράσουμε τώρα, μαζί με τους φοιτητές μας, το μέλλον της πόλης μας και του νομού μας διαγράφεται ζοφερό.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΙ ΜΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ



ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου