16/2/13

"ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ"

Μετά τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις την Παρασκευή 8/2 και την Τρίτη 14/2, που όμοιες τους δεν έχει γνωρίσει η Ιεράπετρα, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας και διατρανώνουμε την αποφασιστικότητά μας να ανατρέψουμε τις αποφάσεις τους με κάθε τρόπο. Δεν θα τους επιτρέψουμε να καταστρέψουν τον τόπο μας, δεν θα τους επιτρέψουμε να μας οδηγήσουν στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Φτάνει πια! Δεν είναι δυνατόν όλα, υγεία, παιδεία, κοινωνική πρόνοια, πολιτισμός και κοινωνία να συρρικνωθούν για να προσαρμοστούν στις επιταγές των μνημονίων ακόμα κι αν αυτό σημαίνει καταστροφή και βαρβαρότητα.
Εμείς από αυτή την άκρη της Ελλάδας απαντάμε στον πόλεμό τους με πόλεμο. Δηλώνουμε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και με κάθε μέσο το νοσοκομείο και το ΤΕΙ μας, το δικαίωμά μας να απολαμβάνουμε όλες τις υπηρεσίες που οφείλει να μας παρέχει το κράτος, όλες τις υπηρεσίες που πληρώνουμε τόσα χρόνια με τους φόρους μας και τη συνεισφορά μας στην κοινωνία. Δεν έχουμε καμιά ψευδαίσθηση ότι με τα σωστά, δήθεν, επιχειρήματα και τις κατάλληλες διασυνδέσεις και επαφές θα καταφέρουμε να πείσουμε για το δίκιο μας, να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική που εφαρμόζεται παντού και σκορπά την καταστροφή. Κανένας βουλευτής τους, άλλωστε δεν καταψήφισε τα μνημόνια και τις εφαρμοστικές πράξεις που οδήγησαν στα σημερινά μέτρα. Αν κάποιοι κλάδοι ή δήμοι φαίνονται σε πρώτη φάση ευνοημένοι ή λιγότερο αδικημένοι είναι γιατί θέλουν να μας διαιρέσουν για να μας λυγίσουν. Δεν είναι η Σητεία ή ο Άγιος Νικόλαος οι αντίπαλοί μας, είναι αυτοί που αποφασίζουν και εφαρμόζουν αυτές τις πολιτικές. Άλλωστε, τα επόμενα μέτρα, οι επόμενες συγχωνεύσεις σχολών και σχολείων, τα επόμενα κλεισίματα νοσοκομείων και υπηρεσιών είναι ήδη στα συρτάρια τους.

Όμως αυτή τη φορά είμαστε προετοιμασμένοι. Δεν θα μας ξεγελάσουν με κούφιες υποσχέσεις. Δεν θα μας φοβίσουν με τις απειλές τους. Δεν θα μας πείσουν ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τον παρανοϊκό ρεαλισμό τους σύμφωνα με τον οποίο για να σωθεί η χώρα πρέπει να καταστραφούν οι κάτοικοί της.
Συνεχίζουμε τη συλλογή υπογραφών για τη φορολογική ανυπακοή. Χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν ήδη υπογράψει.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
- Δημόσιο, αυτοδιοίκητο, πλήρως στελεχωμένο με μόνιμο προσωπικό Νοσοκομείο.
- Πολυδύναμο ιατρικό κέντρο στο Μακρύ Γιαλό
- Παραμονή του ΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης στην Ιεράπετρα και διασφάλιση του τίτλου σπουδών του
- Παραμονή όλων των υπηρεσιών που εξακολουθούν να υπάρχουν στην πόλη μας (ΟΑΕΔ, ΕΟΠΥΥ, ΤΟΕΒ κ.λπ.) και επαναφορά όσων απομακρύνθηκαν (Εφορία, Λιμεναρχείο, ΟΤΕ, Τελωνείο, Τμήμα Αλλοδαπών, Μαθητική Εστία, ΕΘΙΑΓΕ, Πειραματικός Σταθμός)

ΠΑΝΛΑΣΙΘΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ με ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ του δρόμου στο ΒΡΑΧΑΣΙ και ΠΟΡΕΙΑ στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 20/2, 8.30πμ.
Αναχώρηση από την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

(θα υπάρχουν ναυλωμένα λεωφορεία)



ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/2, στις 8.30 στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου