12/2/13

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12/2/2013



Με ένα μεγαλειώδες συλλαλητήριο, που προηγούμενο του δεν έχει γνωρίσει η Ιεράπετρα, ανταποκρίθηκαν χιλιάδες συμπολίτες μας, κάτοικοι και φοιτητές της πόλης μας, στο κάλεσμα της Ανοιχτής Επιτροπής Αγώνα για την υπεράσπιση του τόπου μας, της ζωής και της κοινωνίας μας.
Ο αποκλεισμός των τραπεζών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και καμιά οικονομική συναλλαγή δεν πραγματοποιήθηκε.
Τα καταστήματα, οι υπηρεσίες, τα σούπερ μάρκετ παρέμειναν κλειστά στο σύνολό τους, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα διαμαρτυρίας για τον οικονομικό και κοινωνικό στραγγαλισμό που επιχειρείται να μας επιβληθεί.
Για δεύτερη φορά, σήμερα, μετά την εντυπωσιακή κινητοποίηση της Παρασκευής, οι κάτοικοι και οι φοιτητές της πόλης μας διαδήλωσαν την αποφασιστικότητα τους να αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις για τη διατήρηση του νοσοκομείου, του ΤΕΙ και των υπηρεσιών της πόλης μας.
Παράλληλη κινητοποίηση με εικοσάλεπτο κλείσιμο των καταστημάτων και του κεντρικού δρόμου πραγματοποιήθηκε και από τους κατοίκους του Μακρύ Γιαλού που ανταποκρίθηκαν με αυτό τον τρόπο στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα.
Συνεχίζουμε δυναμικά και μαζικά. Οργανώνουμε τη συνέχιση του αγώνα μας αύριο, Τετάρτη, στη συνέλευση της Ανοιχτής Επιτροπής, στις 8μμ, στην Αίθουσα Μαρία Λιουδάκη.
Δεν διαπραγματευόμαστε κανένα από τα αιτήματά μας. Δεν διαπραγματευόμαστε την αξιοπρέπεια και τη ζωή μας. Δεν διαπραγματευόμαστε το μέλλον του τόπου και της κοινωνίας μας

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου